Product voor u geselecteerd Bekijk alle
wereld

Gebruikte ronders en lange rollen

Gebruikte deegrollers en lange rollers worden in bakkerijen gebruikt om deeg te verwerken. In de categorie deegrollers en lange rollers vindt u bijvoorbeeld ook gebruikte krakeling strengmachines, gebruikte baguette longrollers en gebruikte cone rounders. Bij sommige machines is gecombineerd circulair en langgieten mogelijk met slechts één machine.

Word bij ons professionals gebruikte deegrollers en lange rollersaangeboden, die zeer betrouwbaar zijn en weinig onderhoud vergen. Op onze marktplaats vind je gebruikte deegrollers en lange rollers van bekende merken als Kemper, Sinmag en Benier. Ook de gebruikte deegrollers en deegrollers kunnen probleemloos aan de wensen van professionele gebruikers voldoen. De meeste gebruikte deegrollers en deegrollers die wij aanbieden zijn doorgaans direct te bestellen en te leveren.

Als je de juiste gebruikte deegroller of lange roller hebt gevonden, kun je eenvoudig contact opnemen met de verkoper. Als je niet zeker weet welke gebruikte deegroller of ronder je nodig hebt, laat het ons dan weten. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag verder met al je vragen over gebruikte deegrollers en langsrollers.

Zoekfilter

Zoekfilter

algemeen

Von
Bis

Gebied zoeken