Product voor u geselecteerd Bekijk alle
Topadvertentie
Prijs op aanvraag
Topadvertentie
Prijs op aanvraag
Topadvertentie
Prijs op aanvraag
Topadvertentie
Prijs op aanvraag
wereld

Gebruikte bakkerijmachines

In de categorie bakkerijmachines kunnen dealers en eindgebruikers hoogwaardige gebruikte bakkerijmachines vinden en aanbieden voor elke toepassing. Ontdek waarom gebruikte bakkerijmachines vormen een duurzaam alternatief voor nieuwe machines en leer de verschillende fabrikanten en toepassingsgebieden kennen.

Gebruikte bakkerijmachines - een duurzaam alternatief

Het kopen van gebruikte bakkerijmachines is een uitstekende manier om hulpbronnen te besparen en tegelijkertijd te profiteren van hoge kwaliteit en prestaties. In vergelijking met nieuwe machines is gebruikt materieel vaak goedkoper en heeft het al iets van zijn milieu-impact gezien. Door bakkerijmachines te onderhouden en te hergebruiken, levert u een waardevolle bijdrage aan de circulaire economie en voorkomt u onnodige verspilling.

Fabrikant van bakkerijmachines

Bij Machinengo bieden we u een ruim aanbod aan gebruikte bakkerijmachines van gerenommeerde fabrikanten zoals:

 • Winkler
 • rondeel
 • JAC
 • Kemper
 • MIWE
 • Diosna
 • Fritsch
 • W&P
 • Fortuna

Deze fabrikanten staan ​​bekend om hun hoogwaardige producten en duurzaamheid. Bij Machinengo vindt u zowel refurbished als goed onderhouden gebruikte machines van deze merken.

Toepassingsgebied van bakkerijmachines

Ons platform biedt bakkerijmachines voor uiteenlopende toepassingen, zoals:

 • Deegverwerking: kneedmachines, deegverdelers, deegopbollers, deegrollers
 • Bakken: Ovens, tunnelovens, etageovens, combi-stoomovens
 • Koeling: koelkasten, diepvriezers, koelunits
 • Verpakking: verpakkingsmachines, etiketteermachines, sluitmachines
 • Decoratie: machines voor het coaten van chocolade, injectiemachines

Of u nu een klein ambachtelijk bedrijf of een grote industriële bakkerij runt - bij Machinengo vindt u de juiste machines voor uw behoeften.

Duurzaamheid van gebruikte bakkerijmachines

Gebruikte bakkerijmachines dragen bij aan duurzaamheid door de levensduur van machines te verlengen en de milieu-impact van de productie te verminderen. Ze verminderen ook het energieverbruik omdat ze vaak al energiezuiniger zijn dan oudere modellen. Bij Machinengo hechten we veel waarde aan transparantie en voorzien we u van alle informatie die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Conclusie

Gebruikte bakkerijmachines zijn een duurzaam, kostenbesparend alternatief voor iedereen die milieuvriendelijk wil ondernemen en toch wil profiteren van hoogwaardige apparatuur. Bij Machinengo bieden we u een breed scala aan apparaten van verschillende fabrikanten en toepassingsgebieden, zodat u de juiste machines voor uw individuele behoeften kunt vinden.

Bakkerijmachines bij Machinengo

Machinengo is uw one-stop-shop voor het kopen en verkopen van gebruikte bakkerijmachines. Wij bieden een gebruiksvriendelijk platform waar dealers en eindgebruikers eenvoudig en efficiënt hun machines kunnen aanbieden en kopen. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij vragen of problemen.

Bij Machinengo hechten we veel waarde aan kwaliteit, transparantie en duurzaamheid. Daarom bieden de dealers op Machinengo u gebruikte bakkerijmachinesdie zowel ecologisch als economisch zinvol zijn. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en profiteer van de voordelen van gebruikte bakkerijmachines.

Voor kopers

Navraag bij de dealers over de aangeboden machines is mogelijk zonder registratie. Vertrouw bij de aankoop van bakkerijmachines op duurzaamheid en kwaliteit - vertrouw op gebruikte bakkerijmachines!

Voor dealers

Meld u vandaag nog aan op Machinengo om uw gebruikte bakkerijmachines aan te bieden en ontdek de vele mogelijkheden die ons platform u biedt.

Zoekfilter

Zoekfilter

algemeen

Von
Bis

Gebied zoeken