Euro terug

In- en verkoop gebruikte bakkerijmachines Euro – Back

bedrijf:
Euro terug
adres:

Teltower Str.12
33719 Bielefeld, Duitsland

Telefoon:
052130589129
Web:
https://www.euro-back.com
Openingstijden:
Maandag:
8: 00 naar 17: 00 klok
Dinsdag:
8: 00 naar 17: 00 klok
woensdag:
8: 00 naar 17: 00 klok
donderdag:
8: 00 naar 17: 00 klok
Vrijdag:
8: 00 naar 17: 00 klok
Zaterdag:
Zondag +:
Categorieën:
Handelaar in bakkerijmachines

Beschrijving:

De firma Euro-Back handelt al enkele jaren in gebruikte bakkerijmachines en ovens.
Het bedrijf is inmiddels in de tweede generatie en heeft altijd meer machines in het assortiment gehad, zoals verpakkingsmachines, industriële systemen en banketbakkerijen, kneedmachines, broodsnijmachines, vul- en doseerapparaten, korstmachines, broodsystemen allerhande.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de handel in gebruikte bakkerijmachines bedienen we onze klanten wereldwijd en hebben we onze machines met succes verkocht en geëxporteerd naar meer dan 40 landen. Onze klanten hebben de mogelijkheid om ons te bezoeken. Bezoek onze hal van 2000 vierkante meter en krijg een idee van ons grote assortiment en variëteit. Wij hebben altijd een groot assortiment bakkerijmachines bij de hand.

De machines zijn leverbaar in gecontroleerde/gereinigde staat of, op verzoek van de klant, in een volledig gereviseerde en nieuw geschilderde staat. We hebben al enkele spiraalkneders, hefkneders, deegverdeel- en afrondmachines, rolpersen, rolsystemen, kopmachines of zelfs hefkantelaars gereviseerd en staan ​​zowel in de winkel als te koop op voorraad. Zelfs de populaire Rheon machines vindt u bij ons.

Onze meertalige medewerkers zijn blij met elke klant die we kunnen informeren en laten kennismaken met onze gebruikte bakmachines, ovens en andere machines die in bakkerijen worden gebruikt.

Topaanbiedingen van Euro-Back

Laden even geduld aub.
Er zijn nog geen reacties.
Winkel: Euro-Back
Euro terug
Laatste Activiteit:
13.12.2023
Online status:
offline
Beveel onze site aan

Bezoek ook onze social media pagina's