UW ONLINE SHOP VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE BAKKERIJMACHINES

Bent u op zoek naar gebruikte bakkerijmachines, zoals spiraalkneders, etagebakovens, wagenbakovens, rolsystemen, broodsystemen, NIEUWE goederen, accessoires, klopmachines, mixers,

UW ONLINE SHOP VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE BAKKERIJMACHINES

We hebben een grote selectie gebruikte bakkerijmachines en -apparatuur, evenals een breed scala aan accessoires. Bent u op zoek naar gebruikte bakkerijmachines, zoals spiraalkneders, bakovens, rekovens, rolsystemen, broodsystemen, NIEUWE goederen, accessoires, klopmachines, mixers, wikkelmachines, uitschepmachines, baguette-langrollers, loogsystemen, broodjespersen, pretzelmachines, ovens, vetfriteuses, temperatuurregelaars, patisseriemachines, lifters, kneedmachines, zuurdesemsystemen, snijmachines, silo's en meer...

Wij hebben meerdere machines op voorraad! Ook voor zoetwaren!

Liquidatie van de onderneming: Wij kopen uw ovens en machines

Als een bedrijf moet worden geliquideerd, is de doorverkoop van de machines slechts een van de vele taken die moeten worden vervuld. De BackTim bakkerijmachines helpen u hier graag bij. Als specialist voor gebruikte bakkerijmachines zijn wij in staat om zowel losse apparaten als complete bakkerij-inrichtingen over te nemen. Ook voor speciale machines stellen wij u graag een eerlijke prijs vast.

Ons bedrijf, gevestigd in Bielefeld, heeft een ruime beurshal waarin we een enorm scala aan gebruikte bakkerijmachines presenteren op een oppervlakte van 3000 vierkante meter. Onze aangesloten showroom is het eerste aanspreekpunt voor bakkers uit heel Duitsland die op zoek zijn naar gebruikte apparatuur voor hun bedrijf. Ook kopen wij graag uw oude machines op. Van de oven tot meelsilo's, deegbereidingsapparaten tot complete productielijnen, wij nemen bijna elk apparaat in ruil in.

Aan- en afvoer tegen eerlijke prijzen


Als branche-experts weten we precies hoeveel uw oude machines waard zijn. Het maakt niet uit of de apparaten bijna nieuw zijn of in een gemiddelde staat van gebruik: wij nemen uw systemen graag in ruil in. Oude machines worden meestal door ons geprepareerd, gecontroleerd en gereinigd voordat we ze als gebruikte bakkerijmachines aan onze klanten aanbieden. Gedeeltelijk gereviseerd of volledig gereviseerd: commerciële bakkerijen van elke omvang vinden in ons assortiment de juiste uitrusting.

Heeft u hulp nodig bij het demonteren en afvoeren van uw systemen? Ook hier staat de BackTim tot uw beschikking  Bakkerijtechniek als competente dienstverlener. Onze ervaren monteurs nemen graag alle toekomstige taken op zich en volgen altijd uw operationele procedures. We weten immers precies hoeveel planning er achter een bedrijfsliquidatie zit. Onze professionals begeleiden uw bedrijfsliquidatie en nemen de volledige ontmanteling en verhuizing uit handen, zodat u in alle rust de lopende zaken kunt regelen.

Ontdek het nu en verkoop gebruikte bakkerijmachines Bakkerijliquidatie

Of u nu een klein ambachtelijk bedrijf, bakkerijketen of industriële bakkerij bent: wij zijn uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar een opkoper voor gebruikte bakkerijmachines. Van de deegmenger tot de complete productielijn, wij nemen oude machines in alle soorten en maten in in ruil. Als u op zoek bent naar nieuwe bedrijfsuitrusting, dan vindt u in onze goed gesorteerde showroom in Bielefeld zeker wat u zoekt.

Neem nu contact met ons op om een ​​vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw gebruikte apparatuur. U kunt uw oude gebruikte bakkerijmachines tegen goede prijzen verkopen aan een gespecialiseerde dealer en de demontage overlaten aan onze ervaren monteurs. Niets staat dus een soepele operationele oplossing in de weg.

Wij kopen en verkopen

gebruikte bakkerijmachines al jaren. Afhankelijk van de keuze van de klant, in bakkersconditie of professioneel gereviseerd.

In ons magazijn van 2000 mXNUMX hebben we altijd goede gebruikte en gereviseerde bakkerijmachines.

Neem op elk moment contact met ons op.

Telefoon: 05224 / 9769239

E-mail: info@backtim.com

TerugTim

Gerelateerde berichten

Laden even geduld aub.

Actuele rubrieksadvertenties van onze marktplaats

Laden even geduld aub.
Categorie selectie